CIAK Auto ви дава ваучер од 3000 ДЕНАРИ

CIAK Auto им подарува ваучер од 3000 денари  за користење на HaynesPro Ultimate пакетот на сите постоечки и нови корисници на „CIAK Auto B2B webshop“ во периодот
од 1.7. 2023 до 31.7.2023 година.  

 

Се што треба да направите е да се регистрирате преку контакт формуларот.

Нов корисник на CIAK Auto B2B

Постоечки корисник на CIAK Auto B2B

По пријавување преку формуларот, во периодот од 01.07 до 31.07. секој регистриран корисник има право на еден месец бесплатно користење на техничката база на податоци на услугата Haynes Pro. По регистрацијата, сите корисници ќе добијат конечна потврда за активирање во рок од 24 часа, со детални упатства за пристап до базата.

За дополнителни информации, контактирајте го вашиот претставник за продажба или испратете барање на:
webshop@ciak-auto.hr 

Unesite svoje korisničko ime i lozinku kako biste se prijavili na svoj račun